Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

,,Superiorii PNL au deblocat conturile primăriei Schela ajunse în această situație din vina primarului.”

  • – Cristi BARANGA –

Ce bucurie este faptul că superiorii PNL au deblocat conturile primăriei Schela ajunse în această situație din vina primarului, pentru așa zisele lucrări de o calitate foarte proastă, efectuate în Schela și Negrea.Prin răspunsul pe care mi l-ați transmis în urma solicitării mele privind procesul verbal de recepție a lucrărilor, ați reușit să faceți ceea ce stiți mai bine, să ascundeți adevărul prin amenințări.

Vă reamintesc că nu ați informat Consiliul Local Schela despre această situație decât în momentul în care conturile au fost blocate! Mai mult decât atât, afirmați că am intrat în posesia acestor documente.

Vă reamintesc, domnule primar Maricel Petrea, conform Legii 544/2001, dumneavoastră aveți obligația de a face public contractul și procesul verbal de recepție a lucrărilor efectuate pentru care s-au cheltuit 1.219.174,29 (peste 12 miliarde) lei vechi din bani publici!

Cred că toată lumea este interesată să vadă cine a semnat recepția și pentru ce anume! Mi-ar fi fost rușine să mă laud cu o asemenea ispravă! Stimați cetățeni, aveți în această postare dovada lipsei de transparență în era PNL-ului din Schela!Acesta este un alt motiv pentru care am părăsit această echipă!

Aveți aici adresa mea către primărie, răspunsul primit și pozele lucrărilor! Transparență, domnule primar Maricel Petrea!

Sursa articol: pentru a vedea documentele vizitati pagina https://www.facebook.com/cristi.baranga.7

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ora Brăilei

Pentru Brăila!

BRAILA CHIREI

revista de cultura si informatie

Mălin Bot, jurnalist independent

ZIARIST din 1994: Împreună construim cea mai curată cale în jurnalism. Sunt aici pentru a spune ceea ce cred nu pentru a face cuiva pe plac

Salcâm Plâns

spovedania aceasta mă va face un demon. și-mi va rupe lujerii inimii.

@ntonesei's blog

„In schimb, eu stiu ce inseamna sa fii un intelectual, adica un individ cerebro-spinal; sa ai mintea atit de plastica cit este posibil si coloana vertebrala atit de dreapta cit e necesar” (Michel Foucault, 1967)

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

StoreDay România

world in my eyes!

gagiulescu

Just another WordPress.com site

%d blogeri au apreciat: