Sâmbăta asta vizionează MaMe online gratuit!

Spectacolul va fi transmis în prima zi a DaFeSt 2020 –
Festivalul Internațional al Teatrului de Studio
Îți adresăm o invitație specială pentru weekendul care se apropie. Sâmbătă după-amiază vei putea viziona spectacolul MaMe din confortul căminului tău.
O producție din acest an a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați, MaMe a fost selectat la DaFeSt – Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, organizat de Teatrul „Alexandru Davila” Pitești.
Ajuns la cea de-a XXIV-a ediție, DaFeSt se desfășoară anul acesta exclusiv online, în perioada 28 noiembrie – 5 decembrie.
MaMe, spectacolul Dramaticului gălățean, va fi transmis în prima zi a festivalului piteștean, adică sâmbătă, 28 noiembrie, la ora 15:00. Vizionarea va fi gratuită.
Programul complet și detalii legate de transmisiunile DaFeSt 2020 sunt disponibile pe site-ul festivalului (click mai jos).
Un spectacol în regia lui Cristian Ban, MaMe este o creație colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuție și pe relațiile acestora cu mamele din viața reală. Patru femei anonime, despre care nimeni nu știa nimic, devin personajele principale în acest spectacol despre memorie, copilărie, bătrânețe și ceea ce ne unește pe toți când auzim sau pronunțăm cuvântul mama.
Într-un an în care oportunitățile de a viziona un spectacol de teatru sunt atât de rare, nu rata șansa de a viziona gratuit acest spectacol încărcat de umor și de emoție! Aici puteti viziona spectacolul: DaFeSt – Festivalul International al Teatrului de Studio – Editia a XXIV-a
PROMO: Trailer | MaMe – Teatrul Dramatic „Fani Tardini” – YouTube

Lasă un comentariu

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ora Brăilei

Pentru Brăila!

BRAILA CHIREI

revista de cultura si informatie

Mălin Bot, jurnalist independent

ZIARIST din 1994: Împreună construim cea mai curată cale în jurnalism. Sunt aici pentru a spune ceea ce cred nu pentru a face cuiva pe plac

Salcâm Plâns

spovedania aceasta mă va face un demon. și-mi va rupe lujerii inimii.

@ntonesei's blog

„In schimb, eu stiu ce inseamna sa fii un intelectual, adica un individ cerebro-spinal; sa ai mintea atit de plastica cit este posibil si coloana vertebrala atit de dreapta cit e necesar” (Michel Foucault, 1967)

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

StoreDay România

world in my eyes!

gagiulescu

Just another WordPress.com site

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe