Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Recomandare de lectură SURORILE SPRING, ANNA TODD, Editura Trei, București, 2019

Anna Todd este autoarea seriei “After”, bestseller „New York Times”. A fost dintotdeauna o cititoare împătimită și a început să scrie pe Wattpad, „After” devenind seria cea mai citită de pe această platformă. Ediția tipărită a apărut în 2014, a fost tradusă în peste 30 de limbi și s-a vândut în peste 8 milioane de exemplare în întreaga lume. „After” a stat la baza filmului cu același nume, apărut în 2019.Surorile Spring – Meg, Jo, Beth și Amy – trăiesc în baza militară din New Orleans. Deși au firi foarte diferite, cu un tată aflat în misiune în Irak și cu o mamă care pare să ascundă ceva, greutățile și temerile lor sunt aceleași, toate străduindu-se să își croiască un drum în viață.Sora mai mare, Meg, se va căsători cu un ofițer și va intra în lumea armatei, asemenea atâtor femei pe care le admiră, Beth, cea care duce greul familiei, se teme să plece de acasă, fiind convinsă că nu va afla niciodată care îi este adevărata identitate. În schimb, Jo nu vrea decât să plece: își dorește o viață la New York și o carieră în jurnalism, care să o ajute să schimbe lumea. Amy, cea mai mică, le urmărește pe surorile ei ș învață de la ele lecții esențiale despre viață.Plin de romantism, umor și dramatism, Surorile Spring este o reinterpretare modernă a romanului” Micuțele doamne” de Louisa May Alcott, transpunând temele poveștii clasice – dragostea, războiul și familia – în limbajul secolului XXI.„Meg simțise cel mai tare lipsa tatălui când iubitul ei le arătase celorlalți băieți la școală poze care ar fi trebuit să fie doar pentru ochii lui. Jo simțise cel mai tare lipsa tatălui când fusese aleasă să fie cel mai tânăr editor pe care îl avusese vreodată ziarul școlii; apoi îi simțise lipsa chiar și mai tare când îi fusese retras titlul. Beth simțea cel mai tare lipsa tatălui când cânta și nu găsea nota potrivită. Amy simțea cel mai tare lipsa tatălui când voia să-l audă cântând melodiile ei Disney favorite. Și, nu în ultimul rând, mama lor îi simțea lipsa când viața devenea pur și simplu prea grea ca să o ducă singură.”„Un roman captivant, care explorează relațiile dintre surori, prima iubire și problemele adolescenței. Inspirându-se din povestea lui Alcott, «Surorile Spring» aduce un suflu nou și revigorant poveștii, plasând-o în realitatea zilei de azi.” (Publisher՚s Weekly)Acest volum este disponibil pentru public, spre împrumut, la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila. Disponibilitatea titlului poate fi consultată în catalogul electronic al bibliotecii – https://toread.bjbraila.ro/opac.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ora Brăilei

Pentru Brăila!

BRAILA CHIREI

revista de cultura si informatie

Mălin Bot, jurnalist independent

ZIARIST din 1994: Împreună construim cea mai curată cale în jurnalism. Sunt aici pentru a spune ceea ce cred nu pentru a face cuiva pe plac

Salcâm Plâns

spovedania aceasta mă va face un demon. și-mi va rupe lujerii inimii.

@ntonesei's blog

„In schimb, eu stiu ce inseamna sa fii un intelectual, adica un individ cerebro-spinal; sa ai mintea atit de plastica cit este posibil si coloana vertebrala atit de dreapta cit e necesar” (Michel Foucault, 1967)

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

StoreDay România

world in my eyes!

gagiulescu

Just another WordPress.com site

%d blogeri au apreciat: