Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila organizează cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății expoziția documentară

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila organizează cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății expoziția documentară „Împreună pentru o sănătate mai bună”, aflată la parterul Secției Împrumut Carte pentru Adulți.

Ziua Mondială a Sănătății este organizată anual pe 7 aprilie pentru a marca fondarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, care a avut loc în 1948, prilej cu care sunt demarate campanii de conștientizare privind sănătatea globală. Sărbătoarea este recunoscută de toate guvernele lumii și de diverse organizații neguvernamentale cu interese în problemele de sănătate publică. Tema anului 2021 este „Pentru o lume mai dreaptă și mai sănătoasă”, în condițiile în care pandemia de COVID-19 a lovit toate țările, iar impactul cel mai dur a fost simțit de comunitățile care erau deja vulnerabile. Accesul universal la serviciile de sănătate este fundamental pentru starea de bine şi de sănătate a tuturor persoanelor şi naţiunilor. Acoperirea Universală cu Servicii de Sănătate se referă la serviciile esenţiale, începând de la prevenție până la tratament, reabilitare şi îngrijire paliativă.

Expoziția este realizată de Florentina Petcu, bibliotecar, și cuprinde cărți de medicină generală precum și lucrări de remedii și terapii naturiste.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ora Brăilei

Pentru Brăila!

BRAILA CHIREI

revista de cultura si informatie

Mălin Bot, jurnalist independent

ZIARIST din 1994: Împreună construim cea mai curată cale în jurnalism. Sunt aici pentru a spune ceea ce cred nu pentru a face cuiva pe plac

Salcâm Plâns

spovedania aceasta mă va face un demon. și-mi va rupe lujerii inimii.

@ntonesei's blog

„In schimb, eu stiu ce inseamna sa fii un intelectual, adica un individ cerebro-spinal; sa ai mintea atit de plastica cit este posibil si coloana vertebrala atit de dreapta cit e necesar” (Michel Foucault, 1967)

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

StoreDay România

world in my eyes!

gagiulescu

Just another WordPress.com site

%d blogeri au apreciat: