Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Dăruind vei dobândi!

  • – Gabriela POPA –

Dragii mei, de fiecare dată când putem face un bine, să îl facem și atât. 🔖Am fost impresionată de drama familiei Vintilă din comuna Movila Miresii, județul Brăila, căreia în urmă cu câteva zile i-a ars casa în totalitate. 💒O familie, din păcate, a rămas pe drumuri dar, cu ajutorul nostru, al tuturor, putem să le dăm o mână ajutor să înceapă o nouă viață. 📌Autoritățile locale din comună în frunte cu primarul Dumitru Panțuru s-au mobilizat exemplar și au început procesul de reconstrucție a casei. Dar, odată finalizată, ea trebuie mobilată și utilată astfel încât familia să poată să se întoarcă la o viață normală. ❤Fac un apel către toți prietenii și cunoscuții mei să dăm o mână de ajutor ajutor acestei familii. 🆘Toti cei care pot dona mobilier, haine, obiecte de uz casnic, orice este util într-o casă, le puteți trimite prin colet la destinatar…primăria comunei Movila Miresii.🏦 De asemenea, donații în bani se pot face în contul RO86CECEBR1908RON0492033 deschis la Cec Bank Movila Miresii.Titular cont este Dumitru Panturu. Donațiile se pot face direct și la casieria primariei din localitate.👬 Haideți să întindem o mână de ajutor în aceste vremuri grele unei familii greu încercate. ❤ Am pregătit și eu o serie de lucruri pe care le voi duce familiei. 👪 Împreună putem aduce din nou zâmbetul pe chipul acestor oameni în postul Mare al Sfintelor Paști.🏡Vă atașez aici și câteva fotografii cu casa arsă și cu procesul ei de reconstrucție!❤Vă mulțumesc anticipat tuturor celor care veți da curs acestui apel umanitar! 👪 Să fim oameni pentru oameni!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ora Brăilei

Pentru Brăila!

BRAILA CHIREI

revista de cultura si informatie

Mălin Bot, jurnalist independent

ZIARIST din 1994: Împreună construim cea mai curată cale în jurnalism. Sunt aici pentru a spune ceea ce cred nu pentru a face cuiva pe plac

Salcâm Plâns

spovedania aceasta mă va face un demon. și-mi va rupe lujerii inimii.

@ntonesei's blog

„In schimb, eu stiu ce inseamna sa fii un intelectual, adica un individ cerebro-spinal; sa ai mintea atit de plastica cit este posibil si coloana vertebrala atit de dreapta cit e necesar” (Michel Foucault, 1967)

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

StoreDay România

world in my eyes!

gagiulescu

Just another WordPress.com site

%d blogeri au apreciat: